Kontormaskiner – Kontormøbler

 

Innen disse områdene har vi nedenfor angitt mer informasjon og henvisning til våre leverandørers nettsider.

 

Kontormaskiner Kopi og Print
Vi startet i 1998 med Ricoh kopimaskiner. I dag er dette våre leverandører av Kopimaskiner, Multifunksjonsmaskiner, Skannere og Printere med tilhørende programvare og rekvisita.
Ricoh
KonicaMinolta
Lexmark

Kontormaskiner Papirbehandling
Våre papirbehandlingsløsninger er blant annet: konvoluttering, frankering, makulering og laminering. Se mer info på nettsiden til vår leverandør Neopost

AV-utstyr
Vi leverer Prosjektører, Whiteboard, lerret, smartboard og en rekke løsninger for kobling og styring av AV-utstyr. Alt dette kan dere se i vårt AV-rom i kontorutstillingen.
Vi plukker de beste komponentene fra ulike leverandører (eks Leteng, Avicom m.fl) og setter dette sammen til våre unike brukervennlige løsninger
Interactiv Smartboard.

Kaffe- og vannmaskiner
Vi leverer miljøvennlige vannmaskiner for rensing og kjøling/varming av ditt eget springvann. Vi selger ikke selve vannet. Vi mener det er ulogisk, uøkonomisk og lite miljøvennlig å drikke vann fraktet milevis på dunker når vi har vann i springen. Våre kaffemaskiner er kvalitetsmaskiner basert på fersk kaffe og vi leverer blandt annet over 2 tonn ferke kaffebønner årlig til fornøyde kaffekunder. Her er våre leverandørers nettsider med mer informasjon:

Waterlogic  Vannautomater
Miljøvann. Vannautomater
Bonamat. Kaffemaskiner
Jura. Kaffemaskiner

Møbler
Vi leverer møbler til blant annet kontor, møterom, resepsjoner, kantiner, venterom, lobby, sykehjem, institusjoner, skoler og barnehager. Kom innom vår utstilling og se mer info på våre leverandørers nettsider.
EFG Hov+Dokka. Kontor, møterom, resepsjon
Scan Sørlie. Kontor, møterom, lobby
VAD. Møterom, lobby, sykehjem, institusjon
SB-Seating. Stoler fra HÅG, RH og RMB
Back App. “Trenings-stol”
SAVO. Kontorstoler
Finn Clausen. Arkivsystemer
IDT Møbelunderstell og nedføringsstaver
Velvære-Grossisten Massasjestoler
Lekolar  Skole-Barnehage
KAB-Seating 24-timers stoler mm
NCP. Stoler og bord
Ole Lium. Spesialinnredning
Prima Office. Oppbevaring
Materia. Møterom, lobby mm. 

 

Diverse kontorutstyr
Vi har mange gode forslag for å bedre ergonomien, utseende og funksjonaliteten på kontoret. Eksempler på dette er diverse mus- og tastaturløsninger, skjermarmer, belysning, kabeloppsamlere med mer.
Vi har også papir og diverse rekvisita. Se mer info på våre leverandørers nettside eller kom innom oss i kontorutstillingen.

Offitec Ergonomi og kontorløsninger
Berg Andersen Papir
Emo Rekvisita og kontorutstyr
Glamox Belysning
Infoshare Solutions Programvare
Tektrakom. Leverandør av Plantronics hodesett. 
Sam Stempelfabrikken Stempler, brosjyrestativ og plakatrammer

Vi tar vederlagsfritt imot alle typer kasserte elektriske produkter som vi leverer, uansett merke. Vi sørger gjennom EL-retur-ordningen for at dine kasserte produkter får den beste miljømessige håndtering.

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.